Exclusieve verlichting en innovatieve domotica: Peertje klaart de klus

Of het nu gaat om een woning of werkplek: iedere ruimte komt beter tot zijn recht met goede verlichting en domotica. Door esthetiek en techniek te combineren zorgen we voor de juiste sfeer én comfort.

Licht zet namelijk vrijwel altijd de toon voor het gevoel dat een ruimte je kan geven. Dat beseffen Peertje-oprichters Tim en Ivy zich maar al te goed. Tegelijkertijd is kwalitatieve verlichting niet zo simpel als het lijkt. Er gaan namelijk een hoop technische zaken schuil achter die fijne sfeer die verlichting kan geven. Juist daarom zijn wij er. Met Peertje kies je voor de uitgelezen partner die volledig ontzorgt op het gebied van exclusieve verlichting en de aansturing ervan. Tijdens het project nemen we ook een groot deel van de coördinatie uit handen, zodat je niet zelf met meerdere partijen hoeft te schakelen, denk aan beveiligingsexperts, elektriciens, domoticaspecialisten of ontwerpers.

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we maar al te goed hoe we esthetiek en techniek met elkaar moeten combineren. Dat resulteert in op maat gemaakte, innovatieve lichtplannen en adviezen die we realiseren met de juiste techniek en aansturing. We zorgen ervoor dat het werkt én er fantastisch uitziet.

We zijn merkonafhankelijk. We maken een aanbod aan de hand van jouw wensen en combineren dat met onze vergaande kennis over verlichting en domotica. In Peertje vind je ook een betrouwbare sparringpartner. Zijn je wensen (nog) niet realistisch? Dan zullen we eerlijk tegen je zijn en kijken we altijd samen naar wat wél passend is.

We gaan bovendien graag een stapje verder, daar waar anderen stoppen. Naast verlichting kun je daarom ook bij ons terecht voor domotica. Met maatwerk maken we het mogelijk dat je via één centraal systeem alles in en om de ruimte eenvoudig kunt aansturen. Van WiFi en beveiliging tot gordijnsturing en het besparen van energie. Samen met betrouwbare experts die al jaren in het vak zitten, begrijpen we wat er nodig is om jouw wensen te realiseren. Of het nu gaat om een woning, kantoor, restaurant of winkel: Peertje klaart de klus.

 

Waar we voor staan

Eerlijk

We zijn merkonafhankelijk waardoor je zeker weet dat je eerlijk advies krijgt, passend bij jouw wensen. Zijn je wensen (nog) niet realistisch? Dan zullen we eerlijk tegen je zijn en kijken we altijd wat wél passend is.

Creatief

Van ‘outside the box’ denken tot oplossingen bedenken die binnen bepaalde mogelijkheden en budgetten moeten passen – Peertje is zo creatief als nodig is.

Kundig

Dag in dag uit zijn we bezig met esthetiek én techniek. We laten dit samenkomen in exclusieve verlichting en innovatieve domotica. We zorgen dat het werkt én er mooi uit ziet. Het oog wil immers ook wat.

Betrouwbaar

Onze ervaring zorgt ervoor dat we jouw wensen laten werken, van lichtsystemen tot beveiliging. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo ontzorgen we jou volledig en houd je tegelijkertijd de regie.

Projecten in de spotlight