De juiste sfeer en ultiem comfort

Laat een ruimte voor je werken

Of het nu gaat om een kantoor, winkel of restaurant; iedere ruimte komt beter tot zijn recht met goede verlichting en domotica. Licht zet namelijk vrijwel altijd de toon voor het gevoel dat een ruimte je kan geven. Tegelijkertijd is kwalitatieve verlichting niet zo simpel als het lijkt. Er gaan namelijk een hoop technische zaken schuil achter de fijne sfeer die verlichting kan geven.

Juist daarom zijn wij er. Met Peertje kies je voor de uitgelezen partner die volledig ontzorgt op het gebied van exclusieve verlichting en de aansturing ervan. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we maar al te goed hoe we esthetiek en techniek met elkaar moeten combineren.

Dat resulteert in op maat gemaakte, innovatieve lichtplannen en adviezen die we realiseren met de juiste techniek en aansturing. We zorgen ervoor dat het werkt én er fantastisch uitziet. Zo creëren we de juiste sfeer én comfort voor jouw klanten en medewerkers.

Wat we doen

Verlichting

Kwalitatieve verlichting en op maat gemaakte, innovatieve lichtplannen en adviezen die we realiseren met de juiste techniek en aansturing. Zo creëren we de juiste sfeer en comfort.

Domotica

Met maatwerk maken we het mogelijk dat je via één centraal systeem alles in en om de ruimte eenvoudig kunt aansturen. Van WiFi en beveiliging tot gordijnsturing en het besparen van energie. 

Elektra

Heb je elektra-werkzaamheden zoals een nieuwe meterkast, laadpaal of het verplaatsen van licht- en stopcontactpunten? Dan staat ons vakkundige installatieteam voor je klaar.

Onze merken

Exclusieve verlichting en innovatieve domotica

Peertje klaart de klus