Exclusieve verlichting

Kwalitatieve verlichting en op maat gemaakte, innovatieve lichtplannen en adviezen die we realiseren met de juiste techniek en aansturing. Zo creëren we de juiste sfeer en comfort.

Met zorgvuldig gekozen armaturen en hoogwaardige materialen voegen we elegantie en persoonlijkheid toe aan elk interieur. Bovendien heeft het toepassen van verlichting een positief effect op de sfeer en de kwaliteit van wonen en werken. Verlichting is hierdoor een onmisbare aanvulling voor iedereen die op zoek is naar zowel esthetische als functionele perfectie in hun leefruimtes.

Innovatieve domotica

Met maatwerk maken we het mogelijk dat je via één centraal systeem alles in en om de ruimte eenvoudig kunt aansturen. Van WiFi en beveiliging tot gordijnsturing en het besparen van energie.

Domotica biedt gemak en efficiëntie in elke leefruimte. Het stelt jou in staat om om verlichting, temperatuur, beveiliging en entertainment systemen te automatiseren en eenvoudig te bedienen. Het toepassen van innovatieve domotica resulteert onder andere in meer comfort en veiligheid. Daarnaast biedt het de flexibiliteit om een woning, kantoor, winkel of restaurant op afstand te beheren.

Betrouwbare elektra

Heb je elektra-werkzaamheden zoals een nieuwe meterkast, laadpaal of het verplaatsen van licht- en stopcontactpunten? Dan staat ons vakkundige installatieteam voor je klaar.

Het aanleggen van betrouwbare elektra is essentieel voor een veilige leef- en werkomgeving. Het zorgt voor een constante stroomvoorziening, minimaliseert stroomstoringen en vermindert het risico op brandgevaar. Het vormt de basis bij het installeren van verlichting en domotica.

Onze merken

Projecten in de spotlight