Retourneren & Ruilen

Retourneren

Om te voorkomen dat je een product moet terugsturen mag je ons altijd een mailtje sturen met vragen over pasvorm of afmetingen, we zullen je bericht zo snel mogelijk behandelen!

LET OP, Artikelen met met meer dan 50% korting kunnen helaas niet geretourneerd worden.

Ben je niet tevreden of wil je producten ruilen, dan kan dat binnen 14 dagen. Stuur voor het retourneren een e-mail naar info@peertje en vermeld daarin:

– Naam
– Factuurnummer
– Product
– Reden van retour.

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Hierna kunnen de item(s) retour gezonden worden.

  • Retournering wordt aanvaard indien het product in originele staat, ongedragen, ongewassen en in originele verpakking geretourneerd wordt.
  • Na retourzending van de gehele bestelling heeft u het recht op vergoeding van het aankoopbedrag inclusief verzendkosten van de heenzending (mits door de koper betaald).
  • Indien de bestelling gratis is verzonden en je een deel van de bestelling wenst te retourneren waardoor het nieuwe orderbedrag uitkomt onder de gratis verzendingsgrens, dan komt de gratis verzending te vervallen. Deze kosten worden in mindering gebracht op het retourbedrag. Voor pakketpost geldt dat er €4,50 ingehouden wordt.
  • Betreft de retourzending een gedeelte van een bestelling, dan ontvangt u het aankoopbedrag exclusief verzendkosten retour.
  • De verzendkosten voor het retour sturen van (een gedeelte van) de bestelling zijn voor eigen rekening.
  • Na ontvangst van de retourzending zal het aankoopbedrag binnen 14 dagen retour gestort worden.
  • Retourzendingen zijn voor het riscio van de koper. Dit houdt in dat wij niet aansprakelijk zijn voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde producten. Vraag bij het opsturen van de retour altijd om een verzendbewijs en bewaar deze totdat je van ons een bericht van ontvangst hebt gekregen. Niet aangemelde retouren worden niet in behandeling genomen.

Ruilen

Wil je ruilen naar een andere maat? Dan stuur je het artikel terug en bestel je het nieuwe artikel op onze website. Zie de procedure onder het kopje retourneren hierboven.


Retouradres:

Peertje
Molenstraat 57
6901CC Zevenaar